Over ons

Avisina: persoonlijke aandacht
van A tot Z

De intake, diagnose stelling, behandeling en nazorg worden geheel uitgevoerd door de binnen Avisina werkzame uroloog en verpleegkundige. U wordt altijd begeleid door één en dezelfde specialist.

Urologie is een tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de stoornissen van de urinewegen en het mannelijke geslachtsorgaan. De uroloog voert een groot deel van de onderzoeken zelf uit. Eventuele operaties op urologisch gebied worden ook door de uroloog verricht.

U kunt bij Avisina ook terecht indien u één of meerdere van onderstaande klachten heeft:

Maak kennis met onze professionals

Uroloog specialist Amsterdam

Dr. Naderi is Cum laude geslaagd in geneeskunde in het VUMC. Hij is opgeleid tot uroloog in het AMC en heeft een periode in Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis gewerkt om zich zo breed mogelijk te bekwamen.

Dr. Nader Naderi

Uroloog Specialist

Geboren in 1954, te Amsterdam.
Na het afronden van de medische studie aan Vrije Universiteit werkt hij 2 jaar in Hoorn bij de chirurgen en de gynaecologen, waarna cursussen in tropische geneeskunde worden gevolgd.

Dr. Wim Meinhardt

Uroloog Specialist

Sinds 2013 de drijvende kracht binnen team van Avisina. Niet alleen als verpleegkundige, maar ook als praktijkmanager. Hierbij is zij één van de vaste aanspreekpunten binnen de praktijk en begeleid ze de patiënten persoonlijk van A tot Z tijdens het zorgtraject.

Dunja van Popering

Hoofdverpleegkundige /
praktijkmanager

nl_NL